Saarijärven Pullistus ry

SAARIJÄRVEN PULLISTUS RY

Saarijärven Pullistus ry on vuonna 1905 perustettu perinteikäs yleisseura. Seuran toiminnassa on mukana noin 500 eri-ikäistä ja näistä seuran jäseniä on yli 400. Seurassa toimii 6 jaostoa: pyöräily ja triathlon-, hiihto-, kuntourheilu-, pesäpallo-, suunnistus- ja yleisurheilujaosto.

Seura liikuttaa viikoittain noin 150 Saarijärveltä ja lähiseudulta olevaa lasta ja nuorta. Junioritoiminnan ja – harjoittelun tavoitteena on luoda puitteet koko elämän kestävälle liikkumiselle ja urheilemiselle. Seuran tämän hetken huippuja ovat Sami Lähdemäki (synt. 1992, laji maastohiihto), Joonas Rinne (synt. 1995, laji yleisurheilu) ja Laura Rautiainen (synt. 1998, laji yleisurheilu). Hiihdossa, suunnistuksessa ja yleisurheilussa on myös vireää aikuisurheilutoimintaa.

Saarijärven Pullistus ry on saanut tunnustusta sekä laadukkaan, monipuolisen liikunta- ja urheilutoiminnan järjestäjänä kuin erilaisten kilpailu- ja leiritapahtumien järjestäjänä.

Kukonhiekan Huvikeskus, Kisakino ja Kisasuojan Bingo tarjoavat monipuolista tekemistä varsinaisen urheilutoiminnan lisäksi. Kukonhiekassa Suomen parhaat artistit tahdittavat tansseja, Kisakinossa esitetään ensi-iltaelokuvia ympäri vuoden ja Kisasuojan Bingossa voi kokea pelijännitystä syys-ja talvikaudella.

Tervetuloa mukaan seuran toimintaan!

http://www.pullistus.fi