Tanssikurssit

Tanssikurssit

Tanssikursseja tullaan järjestämään keskiviikkoisin klo 18.30-20.30.
Ilmoittautuminen paikan päällä. Hinta 7€/hlö/kerta.
Opettajina toimivat Lauri ja Riitta Pitkänen, Tanssin Taikaa ry.
Keski- ja jatkotason tanssikurssit

Ke 9.5. Foksi
Ke 16.5. Fusku
Ke 23.5. Tango
Ke 30.5. Hidas valssi
Ke 6.6.   Bugg
Ke 13.6. Rumba

Riitta ja Lare Pitkänen ovat Suomen Tanssinopettajain Liitto STOL ry:n kouluttamia tanssinopettajia. Kahdeksantoista vuotta tanssinopettajina toimineet Riitta ja Lare ovat luultavasti opettaneet suurinta osaa keskisuomalaisista tanssinharrastajista, kokonaisvaltaisen oppilasmäärän yltäen vuositasolla noin 10 000 henkeen. Seuratanssien lisäksi Riitta opettaa senioritanssia, latinobiccia ja rivitanssia eli kantria. Tanssinopetus on Pitkäsille toinen päätyö, ja viikoittainen toimintasäde ulottuu aina Karstulasta Joutsaan saakka.

Opetuksen painotuksena on erityisesti parityöskentely ja tanssijoiden välinen vuorovaikutus. Tunneilla toimii aina parinvaihtorinki, et välttämättä tarvitse omaa paria. Huumori ja ihmisläheinen ote ovat myös tärkeä osa Riitan ja Laren opetustyyliä. “Kaikki ovat tervetulleita ja kaikki oppivat tanssimaan” – on Pitkästen motto.

Tervetuloa !