Kukonhiekan kauden aloitus lähestyy – tule mukaan iloiseen talkooporukkaan!

Kukonhiekan kauden aloitus lähestyy – tule mukaan iloiseen talkooporukkaan!

Kukonhiekan huvikeskus on seuramme tärkein tulonlähde. Jotta urheilijoilla, niin nuorilla kuin vanhemmillakin olisi hyvät mahdollisuudet harrastaa, valmentautua ja kilpailla, on tärkeää, että seuran ja jaostojen talous on kunnossa. Jaostot keräävät talkoolaisia Kukonhiekan eri tehtäviin. Voit osallistua pienemmällä tai isommalla sitoutumisella, jokaisen panos on tärkeä.

Tehtävinä on mm. liikenteenohjaus, narikka, lipunmyynti, grillli- kahvion tehtävät, lasinkeräys. Jokaisesta talkooillasta ja jokaisesta tehtävästä pääseura suorittaa jaostolle talkookorvauksena sovitun korvauksen. Talkoolaiselle tarjotaan illan aikana ateria ja kaffettakin saa. Ja usein miten ehtii hetken nauttimaan hyvästä musiikistakin. Talkoon voi tehdä myös pääseuralle ellet halua korvauksen menevän suoraan millekään jaostolle.

Voit ilmoittautua suoraan oman jaostosi puheenjohtajalle, sihteerille tai talkoovastaavalle. Ja hei, voit pyytää mukaan myös urheilua harrastavan lapsesi kummin, tädin, sedän, enon, naapurin jne. Halukkaat voivat ilmoittautua myös suoraan Rantalan Pekalle.

Tervetuloa mukaan!