Tanssikurssit

Tanssikurssit

Tanssikursseja tullaan järjestämään juhannukseen saakka aina keskiviikkoisin klo 18.30-20.30.
Ilmoittautuminen paikan päällä. Hinta 7€/hlö/kerta.
Opettajina toimivat Lauri ja Riitta Pitkänen, Tanssin Taikaa ry.
Keski- ja jatkotason tanssikurssit

Ke 10.5. Tango
Ke 17.5. Fusku
Ke 24.5. Bugg
Ke 31.5. Rumba
Ke 7.6. Cha Cha
Ke 14.6. Wanha Tango
Ke 21.6. Hidas Valssi

Riitta ja Lare Pitkänen ovat Suomen Tanssinopettajain Liitto STOL ry:n kouluttamia tanssinopettajia. Kahdeksantoista vuotta tanssinopettajina toimineet Riitta ja Lare ovat luultavasti opettaneet suurinta osaa keskisuomalaisista tanssinharrastajista, kokonaisvaltaisen oppilasmäärän yltäen vuositasolla noin 10 000 henkeen. Seuratanssien lisäksi Riitta opettaa senioritanssia, latinobiccia ja rivitanssia eli kantria. Tanssinopetus on Pitkäsille toinen päätyö, ja viikoittainen toimintasäde ulottuu aina Karstulasta Joutsaan saakka.

Opetuksen painotuksena on erityisesti parityöskentely ja tanssijoiden välinen vuorovaikutus. Tunneilla toimii aina parinvaihtorinki, et välttämättä tarvitse omaa paria. Huumori ja ihmisläheinen ote ovat myös tärkeä osa Riitan ja Laren opetustyyliä. ”Kaikki ovat tervetulleita ja kaikki oppivat tanssimaan” – on Pitkästen motto.

Tervetuloa !